Μεταφορά και επιστροφές

Το Reverse.ro /(Reverse.ro) θα παρέχει τις ακόλουθες μεθόδους παράδοσης:

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ DPD 8 ΕΥΡΟ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ;

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης: 3-5 ημέρες (οπουδήποτε στη ΕΛΛΑΔΑ)


ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν δεν παραλάβετε την παραγγελθείσα παραγγελία, θα εισαχθείτε αυτόματα ως πελάτης μαύρης λίστας και δεν θα μπορείτε να τοποθετήσετε νέες παραγγελίες στην τοποθεσία reversee.gr

Η επιστροφή των Προϊόντων είναι δυνατή εντός 14 ημερολογιακών ημερών, από την παραλαβή της συσκευασίας.

Τα προϊόντα θα επιστραφούν το αργότερο εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της συσκευασίας. Δεχόμαστε την επιστροφή αν το παραγγελθέν μέτρο δεν σας ταιριάζει ή το προϊόν θα συμφωνηθεί μόνο με προηγούμενη ειδοποίηση στον προμηθευτή εντός του χρονικού διαστήματος (10: 00-17: 00) σε έναν από τους αριθμούς τηλεφώνου που εμφανίζονται στην κύρια σελίδα.

Κάθε προϊόν που αγοράζεται έχει εγγύηση 30 ημερών μετά την άρση του αγροτεμαχίου.

Κατά τη διάρκεια της εγγύησης, σε περίπτωση αποτυχίας του προϊόντος, μπορεί να αλλάξει μόνο και να μην επιστραφεί.

Για τα προϊόντα που αποτυγχάνουν εντός 30 ημερών, ο καταναλωτής πρέπει να φέρει το τέλος courier για την αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος, φορολογεί 15 ευρο!

Η ανταλλαγή και η επιστροφή είναι από τις 10: 00-17: 00, από Τρίτη έως Παρασκευή.


Για όλα τα πακέτα θα γίνει η ανταλλαγή, πρώτα θα στείλετε τα προϊόντα, θα τα ελέγξουμε και θα στείλουμε τα προϊόντα σε αντάλλαγμα.

Δεν θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα επιστροφής εάν:

- Λάβετε στη συσκευασία ένα προϊόν διαφορετικό από το παραγγελθέν.

-Έχετε διαπιστώσει ότι το παραληφθέν προϊόν έχει κατασκευαστικά ελαττώματα.

Αφού λάβουμε το επιστρεφόμενο δέμα, θα επιστρέψουμε την αξία του προϊόντος ή των προϊόντων μέσω τραπεζικής μεταφοράς όχι αργότερα από 30 ημερολογιακές ημέρες.

(Για τραπεζική μεταφορά θα συμπληρώσετε τον IBAN με το πλήρες όνομα του κατόχου σε μια σημείωση ή στο πίσω μέρος του τιμολογίου που λάβατε με το δέμα)

Η Reverse.ro δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για ζημιές που οφείλονται σε καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών λόγω εξωτερικών παραγόντων: ειδικές καιρικές συνθήκες, τροχαία ατυχήματα, απεργίες, καταστροφές, οδοί του δρόμου ή άλλες ειδικές καταστάσεις που θα μπορούσαν να αποτρέψουν την παράδοση του χρόνου, γεγονός για το οποίο η Reversee.gr δεν θα καταβάλει αποζημίωση για τις ζημίες που προκλήθηκαν από την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ:

To - SC REVERSE STORE SRL

Διεύθυνση - SOSEA VITAN-BARZESTI NR 5-7, Βουκουρέστι. ΡΟΥΜΑΝΙΑ